April Fool

Post (embed) your favorite videos from your favorite video hosting sites: YouTube, MetaCafe, etc.
Bruv
Posts: 12181
Joined: Sat Aug 18, 2007 3:05 pm

April Fool

Post by Bruv »

Brilliant.............







Why aren't videos loading?
I thought I knew more than this until I opened my mouth
User avatar
Snowfire
Posts: 4835
Joined: Wed Mar 11, 2009 9:34 am

April Fool

Post by Snowfire »

That was brilliant.

Incidentally, I had an email on the 5th of April, from a foreign music site that I use occasionally, wishing me a happy April Fools day. Very odd !
"He has all the virtues I dislike and none of the vices I admire."

Winston Churchill
Bruv
Posts: 12181
Joined: Sat Aug 18, 2007 3:05 pm

April Fool

Post by Bruv »

Foriegners......they just don't get it.
I thought I knew more than this until I opened my mouth
User avatar
Lady J
Posts: 1085
Joined: Sun Aug 14, 2011 6:08 pm

April Fool

Post by Lady J »

Hahahaha...Bruv we have finally connected on humor! (That may be an April Fools joke in itself!:)) I was going to post this video of the Professor and class and the fake pregnancy call. The best thing about the video...other then the laughs was that the Professor had a great sense of humor! :yh_rotfl
User avatar
Lady J
Posts: 1085
Joined: Sun Aug 14, 2011 6:08 pm

April Fool

Post by Lady J »

Bruv;1451473 wrote: Foriegners......they just don't get it.


Foreigners....if you are going to address us please address us properly.
Bruv
Posts: 12181
Joined: Sat Aug 18, 2007 3:05 pm

April Fool

Post by Bruv »

Lady J;1451508 wrote: Foreigners....if you are going to address us please address us properly.


I have trouble with my I's and E's.........forgive me.
I thought I knew more than this until I opened my mouth
User avatar
Bryn Mawr
Posts: 15990
Joined: Mon Feb 27, 2006 4:54 pm

April Fool

Post by Bryn Mawr »

Bruv;1451464 wrote: Brilliant.............







Why aren't videos loading?


Now that is being a good sport :-)
User avatar
LarsMac
Posts: 13186
Joined: Fri Nov 27, 2009 9:11 pm
Location: Far Out, Man

April Fool

Post by LarsMac »

Bruv;1451464 wrote: Brilliant.............







Why aren't videos loading?


remove the 's' from the 'https://...'
Control is an illusion. The Chaos is all part of the fun.
-Susan Hattie Steinsapir
Bruv
Posts: 12181
Joined: Sat Aug 18, 2007 3:05 pm

April Fool

Post by Bruv »

I always remove the 'https://' completely.

And that's another question, why is that included when making links, I always take it out.
I thought I knew more than this until I opened my mouth
User avatar
LarsMac
Posts: 13186
Joined: Fri Nov 27, 2009 9:11 pm
Location: Far Out, Man

April Fool

Post by LarsMac »

Don't remove it, completely. Just take the s out of it.

the 'http:// is required to tell reader's browser what protocol to use to retrieve the linked reference. But with the 's' it is told to use secure protocol. When I sign in to Youtube, and copy a link, the link is automatically a secure protocol. So the link I post here will be https:// as well. but since FG is not securely connected to Youtube, it cannot pass the secure access to the readers, here.

so if I just post the link here,



notice the https in the link, and result is:



Now if a reader is also signed into YouTube, they can click that link and will be able to view the video, but if they are not, they will get an error.

But I remove the 's'



and :

Control is an illusion. The Chaos is all part of the fun.
-Susan Hattie Steinsapir
Bruv
Posts: 12181
Joined: Sat Aug 18, 2007 3:05 pm

April Fool

Post by Bruv »

OK I got it now.

Was the video meant to tell me something? lol or something.

I have never took out the s, and have succesfully posted videos before, and as I said I always clear the pre loaded prefixes whatever I link to, be it a site of a video.....strange ain't it?
I thought I knew more than this until I opened my mouth
User avatar
LarsMac
Posts: 13186
Joined: Fri Nov 27, 2009 9:11 pm
Location: Far Out, Man

April Fool

Post by LarsMac »

Bruv;1451640 wrote: OK I got it now.

Was the video meant to tell me something? lol or something.

I have never took out the s, and have succesfully posted videos before, and as I said I always clear the pre loaded prefixes whatever I link to, be it a site of a video.....strange ain't it?


No message. I just plucked a video off the front page of YouTube for demo.
Control is an illusion. The Chaos is all part of the fun.
-Susan Hattie Steinsapir
Bruv
Posts: 12181
Joined: Sat Aug 18, 2007 3:05 pm

April Fool

Post by Bruv »

LarsMac;1451644 wrote: No message. I just plucked a video off the front page of YouTube for demo.


I was joking..
I thought I knew more than this until I opened my mouth
Matt50
Posts: 23
Joined: Tue Feb 17, 2015 9:23 pm

April Fool

Post by Matt50 »

I'm excited for the April fool this year.

Return to “Comedy”